EREDETISÉGVIZSGÁLAT SOPRON

HATÓSÁGI EREDETISÉG VIZSGÁLAT 

Talán Önnek is van olyan ismerőse (ne „adj Isten” pont Önnel fordult elő már),hogy az éppen akkor vásárolt használt autó eredetiségvizsgálatakor kiderül, hogy „valami nem stimmel”…? 

használtautó sopron

Több éves szakmai tapasztalatunkkal szeretnénk Önt is segíteni abban, mit kell (mit kellene) tennie; a kiszemelt gépkocsi megvásárlását megelőzően.

Biztos Ön is halott már „csoda-sztorikat” olyanokról, akik életének hosszú heteit keserítette meg, egy frissen vásárolt jármű „elírt” alváz- vagy motorszáma…? Mik azok a fortélyok, fogások, óvintézkedések, melyeket betartva: Ön is elkerülheti a súlyos anyagi veszteséget (több éves megtakarításait) is okozó kínos perceket.

használt autó sopron

Sokszor elegendő egy tévedés, egy adminisztrációs baki, melyet évekig, sőt jó néhány műszaki-vizsgán keresztül is „keresztül cipel” az autótulajdonos.

Egy véletlen ellenőrzés, esetleg egy tulajdonos változás kapcsán bukik csak ki a hiba, az elírás…

Mely kellemetlen pillanatokat okozhat, mind a vétlen korábbi, s a leendő tulajdonosnak, míg az „ügy” megnyugtató lezárást nem nyer…. 

Melyek azok a megoldások, melyek garantálják Önnek, hogy ezeket a kellemetlenségeket „jó messzire” elkerülje ? 

Nem kell mást tennie (akár a vásárlást megelőzően), a felmerülő kérdése, problémája megoldásait a „gyakran feltett kérdések”-ben, megkeresse; bízunk benne, hogy honlapunk sikeresen elkalauzolja Önt, s megtalálja a kíváncsiságát, kielégítő válaszokat.

Ha mégsem találta meg…

Hívja most infóvonalunkat: +36 06 99/ 523-400

vagy várjuk e-mail-jét, írjon nekünk, kérdezzen (litrade@t-online.hu)

s garantáltan 24 órán belül megválaszolunk, segítünk Önnek.